Maandag 4 oktober 2021

Verslag 'sfeerimpressie' van de 6e Landelijke WORdag. Bekijk het programma

 • Interim executive director Harm Tunteler nam ons mee als bestuurder, toezichthouder en interim ceo in zijn ervaringen met de medezeggenschap. Welke dilemma's herken je en hoe ga je daar mee om? Harm weet dat vanuit zijn jarenlange ervaring.
 • Lydia Bos - auteur - vertelde ons alles over Zelforganisatie. En dan specifiek welke stijlen van leidinggeven passend zijn per fase van de implementatie van zelforganisatie. Iedere deelnemend OR-lid ontving een exemplaar van haar boek.
 • Pauline Burger van Sprengers Advocaten nam ons mee in de recente uitspraken van de Ondernemingskamer en beantwoorde alle vragen die je er zijn over de impact op de arbeidsomstandigheden en eigentijds werken na corona.
 • JOhan Berends verzorgde als vanouds de opening en afsluiting en vertelde over de ontwikkelingen in de medezeggenschapsmarkt.

Meer informatie en aanmelden voor de 7e Landelijke WORdag die gehouden wordt op 4 oktober 2022, vind je hieronder. Wees op tijd met aanmelden! Uiterlijk 1 september 2022
Locatie: de Ernst Sillem Hoeve, Soestdijkerweg 10b, 3734 MH Den Dolder.

7e Landelijke WORdag 4 oktober 2022.

Het programma voor de 7e Landelijke WORdag is nog niet bekend.
Het wordt weer een interessante en interactieve dag!

 • Onze gastspreker deze keer is Harm Tunteler, Managing Director JBR Interim Executives. Hij is een gepokt en gemazeld bestuurder, toezichthouder, interim ceo met veel ervaring vanuit die rol met de medezeggenschap. Veranderingen met veel impact heeft hij gemanaged zoals V&D, Sara Lee, Hooghoudt en Auping. Hij neemt ons mee in de dilemma's van geheimhouding, formeel en informeel overleg, wel of niet een akkoord sluiten, transparantie en rolvastheid. Aan de hand van een tweetal casussen die Harm inbrengt mag je ook jouw dilemma's en vragen op hem afvuren. Wil je Harm's en Diederik's visie over een goede crisisleider alvast lezen? Dat kan hier: https://jbr-interim.nl/actualiteiten/de-7-kenmerken-van-een-goede-crisisleider-interview-met-harm-tunteler-en-diederik-van-den-biggelaar/ 
 • Lydia Bos, auteur van ‘Echte leiders gezocht – leiderschap zonder hiërarchie’ neemt je mee in haar onderzoeksresultaten in tal van organisaties naar de invoering van zelforganisatie. Ze vond een uniek model wat laat zien welke leiderschapsstijl per fase van zelforganisatie passend is.
 • Pauline Burger van Sprengers Advocaten neemt je mee in de meest recente uitspraken van de Ondernemingskamer en beantwoordt alle vragen die je hebt over de impact van de (corona)crisis op de arbeidsomstandigheden en voorwaarden.
 • JOhan Berends verzorgt de opening en afsluiting.


Een belangrijk onderdeel van de dag is het onderlinge contact met OR-leden uit andere organisaties. Je steekt vaak meer op van iemand die een soortgelijke rol of situatie onderhanden heeft gehad.

De locatie is deze keer de Ernst Sillem Hoeve, Soestdijkerweg 10b, 3734 MH Den Dolder. Een heerlijke lunch en de mogelijkheid voor een frisse boswandeling.

Aanmelden voor de dag kan tot 20 september a.s. bij voorkeur via de mail: info@woronline.nl

Wat zijn de kosten?

Per abonnementhouder mogen er 3 OR-leden gratis deelnemen aan elke Landelijke WORdag. Meer weten over een abonnement? Bekijk de brochure.

Is jouw ondernemingsraad geen abonnementhouder van WORonline dan betaal je €269,- per persoon (exclusief BTW) voor deelname. De dag kent een maximum aantal deelnemers. Abonnement houdende OR-en krijgen voorrang.

 

​Verslag interessante 2e Landelijke WORdag

​Het verslag van de tweede Landelijke WORdag op 25 september 2017 vindt u hier. Op die dag was Lisa Westerveld, lid Tweede kamer fractie GroenLinks onze hoofdgast. René Hampsink van Sprengers Advocaten gaf een toelichting op de actualiteiten van nieuwe wet en regelgeving.

Een abonnement op WORonline biedt aan alle OR-leden naast het bezoeken van de Landelijke WORdag nog een aantal mooie voordelen:
 • Uitgebreide zoekfunctie en altijd recente wet en regelgeving.
 • Heldere e-learnings over de WOR. Met praktijdcasussen.
 • Toegang tot de vragendesk met adequate beantwoording over de juiste toepassing van de WOR.
 • Korting voor de OR op scholing, advies, coaching en workshops.
   
Bekijk alle voordelen van het lidmaatschap van WORonline
;
Om u beter van dienst te zijn, maakt woronline.nl gebruik van cookies » Meer informatie