WORD nu lid!

WORonline is het kennisplatform voor ondernemingsraden. Een jaarabonnement levert de OR toegang tot een schat aan informatie en advies op maat!

Meld je aan als nieuwe abonnementhouder door een mail te sturen aan info@woronline.nl

 • WORonline bevat altijd de actuele versie van de Wet op de Ondernemingsraden
 • WORonline geeft heldere toelichtingen op relevante jurisprudentie
 • WORonline toont alle gestelde vragen van OR-leden met de uitgebreide beantwoording
 • WORonline geeft 10% korting op alle scholing vanuit WORonline en Metamorfase
 • WORonline nodigt 3 OR-leden uit voor de jaarlijkse Landelijke WORdag (t.w.v. € 807)
Download onze flyer

Maak gebruik van WORonline

WORonline is vrij toegankelijk en biedt gratis een paar handige mogelijkheden. Voor abonnee's van WORonline hebben we aantal interessante aanvullende voordelen samengesteld.

Voor € 495 excl. BTW per jaar is de gehele Ondernemingsraad lid van woronline.nl. Binnen het abonnement mag elk OR-lid gebruik maken van de WOR-vragenservice. Elke vraag over hoe de WOR correct toe te passen in uw specifieke situatie wordt binnen 3 werkdagen persoonlijk beantwoord door JOhan Berends, OR-coach, trainer en adviseur van ondernemingsraden. Hij is dé specialist.

Alle voordelen van een jaarabonnement op WORonline vindt u hieronder

Gratis
 • De WOR 

  Integrale en actuele versie van de WOR. Altijd beschikbaar op uw mobiel, tablet en PC. Wetswijzigingen worden direct verwerkt. Met handige zoekfunctie makkelijk doorzoekbaar.

 • De WOR Jurisprudentie

  Uniek op Nederlandse bodem heeft WORonline een samenwerking met Sprengers Advocaten. Op de website vindt u alle relevante jurisprudentie voorzien van een toelichting. 

 • WOR toets

  Test je basiskennis. Bestel de digitale WOR-toets in de webshop en daag je collega's uit! 

Abonnement
 • Alles uit 'gratis'

  Raadpleeg de WOR online, doorzoek hem én raadpleeg gerelateerde jurisprudentie. 

 • Unieke Vragenservice voor elk OR-lid

  Vragen over de WOR voor uw situatie? Met de vragenservice wordt uw vraag binnen 3 werkdagen beantwoord door JOhan Berends. Hij is dé expert medezeggenschap. 

 • WOR-toets

  Een selectie uit meer dan 20 vragen voor beginners en gevorderden. Stel vast hoe het is gesteld met de kennis van de OR-leden over de toepassing van de WOR.

 • Gratis deelname aan Landelijke WOR dag (t.w.v. €807) - voor 3 OR-leden per OR

  Interactieve dag over de WOR voor uw AS én 2 OR-leden, waarin alle wijzigingen en relevante uitspraken worden behandeld. 3 deelnemers (a €269 per deelnemer) vanuit elke OR mogen eenmaal per jaar gratis deelnemen aan de Landelijke WORdag. Meer deelnemers in overleg mogelijk.  

 • Elke OR kan met korting in de webshop bestellingen plaatsen. Bijvoorbeeld het boek of e-book 'Zet je tanden in de WOR'

  In dit leuke en leesbare OR-boek vind je de meest bijzondere vragen. En altijd zijn ze
  voorzien van een werkbare oplossing, concreet advies en begeleidend materiaal.

Interesse in het jaarabonnement? Voor slechts €495 ex btw per jaar krijgt uw hele OR toegang tot WORonline! Mail ons op info@woronline.nl

Dank voor de uitgebreide informatie! Daar heb je nog eens wat aan als AS en OR, top!

Het is een bevestiging van mijn beeld dat er geen grond is om uit te gaan van een 6 weken adviestermijn. Maar de kreet 'er is jurisprudentie' bracht me toch aan het twijfelen.

Jouw uitleg en link naar de relevante jurisprudentie is erg interessant om te lezen. Daar leer ik uit dat het belangrijk is om als OR consequent te reageren op elk bericht van de bestuurder over het proces rond een adviestermijn. Meld/antwoord wat je doet (informatie verzamelen, achterban raadplegen) en waar je nog tijd voor nodig hebt, zonder je vast te leggen op een einddatum. Als er toch gedoe komt over de adviesperiode is het blijkbaar voor de rechter van belang dat de OR hier helder over is geweest tijdens het hele traject.

Nogmaals dank voor je heldere beantwoording!

- Marleen Claessens, ambtelijk secretaris -

De Landelijke WORdag alleen al is het lidmaatschap van WORonline.nl dubbel en dwars waard! Een geweldig leerzame dag en de WOR kwam op die manier echt tot leven.

- Tjalling Siccama, Douane Belastingdienst -

Ik wil je laten weten dat ik de Landelijke WORdag bijzonder interessant en goed geregeld vond. De afwisseling in onderwerpen, de stadswandeling en de catering was prima. Ik heb veel opgestoken van de juridische onderbouwing van de WOR door Sprengers Advocaten. Dat geeft mij meer inzicht in de rechten en hoe deze worden gelezen in de praktijk van de Ondernemingskamer of de Kantonrechter

- Astrid Kloppers, zelfstandig OR-trainer -

Ik ben erg blij met WORonline.nl. Neem de vragenservice van WORonline. Ik ontvang binnen 3 werkdagen een uitgebreid en gedegen antwoord met onderbouwing en toelichting gebaseerd op de toepassing van de WOR. Een heel behulpzaam platform voor onze OR!

- Helene Hubers, ambtelijk secretaris ROC Mondriaan-
Om u beter van dienst te zijn, maakt woronline.nl gebruik van cookies » Meer informatie