Maak gebruik van WORonline

WORonline is vrij toegankelijk en biedt gratis een paar handige mogelijkheden. Voor abonnee's van WORonline hebben we aantal interessante aanvullende voordelen samengesteld.

Voor € 495 excl. BTW per jaar is de gehele Ondernemingsraad lid van woronline.nl. Binnen het abonnement ontvangt elk OR-lid jaarlijks een uitnodiging voor de WORtoets en mag hij/zij gebruik maken van de WOR-vragenservice. Elke vraag over hoe de WOR correct toe te passen in uw specifieke situatie wordt binnen 3 werkdagen persoonlijk beantwoord door een ervaren medezeggenschapsspecialist.

Alle voordelen van een jaarabonnement op WORonline vindt u in onze flyer

Gratis
 • De WOR 

  Integrale en actuele versie van de WOR. Altijd beschikbaar op uw mobiel, tablet en PC. Wetswijzigingen worden direct verwerkt. Met handige zoekfunctie makkelijk doorzoekbaar.

 • De WOR Jurisprudentie

  Uniek op Nederlandse bodem heeft WORonline een samenwerking met Sprengers Advocaten. Op de website vindt u alle gerelateerde jurisprudentie. 

 • Korte toets

  Test je basiskennis online met een korte toets en daag je collega's uit! 

Abonnement
 • Alles uit 'gratis'

  Raadpleeg de WOR online, doorzoek hem én raadpleeg gerelateerde jurisprudentie. 

 • Unieke Vragenservice

  Vragen over de WOR voor uw situatie? Met de vragenservice wordt uw vraag binnen 3 werkdagen beantwoord door een WOR expert. 

 • Jaarlijkse toets

  Ad random selectie uit meer dan 50 vragen voor beginners en gevorderden. Jaarlijkse hertoetsing voor alle OR-leden op basis van de wijzigingen in wet en regelgeving.

 • Gratis deelname aan Landelijke WOR dag (t.w.v. €885)

  Interactieve dag over de WOR voor uw AS én 2 OR-leden, waarin alle wijzigingen en relevante uitspraken worden behandeld. 3 deelnemers (a €295 per deelnemer) vanuit elke OR mogen eenmaal per jaar gratis deelnemen aan de Landelijke WORdag. Meer deelnemers in overleg mogelijk.  

 • Elk OR-lid ontvangt gratis het boek 'Zet je tanden in de WOR' (t.w.v. €16.95)

  In dit leuke en leesbare OR-boek vind je de meest bijzondere vragen. En altijd zijn ze
  voorzien van een werkbare oplossing, concreet advies en begeleidend materiaal.

Interesse in het jaarabonnement? Voor slechts €495 ex btw per jaar krijgt uw hele OR toegang tot WORonline!
 • Ik ben erg blij met WORonline.nl. Neem de vragenservice van WORonline. Ik ontvang binnen 3 werkdagen een uitgebreid en gedegen antwoord met onderbouwing en toelichting gebaseerd op de toepassing van de WOR. Een heel behulpzaam platform voor onze OR!

  - Helene Hubers, ambtelijk secretaris ROC Mondriaan -

 • De Landelijke WORdag alleen al is het lidmaatschap van WORonline.nl dubbel en dwars waard! Een geweldig leerzame dag en de WOR kwam op die manier echt tot leven.

  - Tjalling Siccama, Douane Belastingdienst -

 • "Ik wil je laten weten dat ik de Landelijke WORdag bijzonder interessant en goed geregeld vond. De afwisseling in onderwerpen, de stadswandeling en de catering was prima. Ik heb veel opgestoken van de juridische onderbouwing van de WOR door Sprengers Advocaten. Dat geeft mij meer inzicht in de rechten en hoe deze worden gelezen in de praktijk van de Ondernemingskamer of de Kantonrechter"

  - Astrid Kloppers, zelfstandig OR-trainer -

Om u beter van dienst te zijn, maakt woronline.nl gebruik van cookies » Meer informatie